SIRO

Siro Paints is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige industriële coatings die veelal actief is in de industriële carrosserie, gereedschappen, machinebouw en landbouwmachine sectoren. We hebben hierin een breed en diep assortiment met zowel oplosmiddel houdende als watergedragen producten. Met het watergedragen assortiment hebben we inmiddels een volledige productlijn waarmee we een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Daarbij hebben we een aanbod van Epoxy coatings, nat-in-nat primers, fillers, polyurethaan aflakken MS/HS/UHS, blanke lakken MS-/HS-/UHS- en DTM-producten. Siro Paints werkt sinds januari 1997 in het kwaliteitssysteem en heeft de UNI EN ISO 9001:2015 systeemcertificering. Daarnaast werkt Siro vanuit de universeel erkende norm ISO 12944-6 met betrekking tot de corrosiebescherming van staalconstructies.

Vanuit het laboratorium in Italië werkt Siro dagelijks aan verbeterde en vernieuwende producten om de vraag vanuit de markt te bedienen. Met het Siromix systeem biedt Siro de mogelijkheid om kleuren zelf op locatie te maken door middel van ons mengsysteem. Hierdoor kunt u flexibel werken en kosten besparen.