COATINGS

Wico is dealer van de gerenomeerde merken Zandleven, Siro, PPG Selemix, Sherwin Williams en Hempel: marktleiders in de industriële lakverwerking. Door deze combinatie van merken kan Wico u altijd een passend product verstrekken, ongeacht grootte, samenstelling of kernactiviteit van uw bedrijf!

Onze buitendienstmedewerkers, specialisten op het gebied van autolakken bezoeken dagelijks onze klanten in de regio om hen te voorzien van de juiste adviezen op het gebeid van de verwerking van onze producten. Uw rendement en productiviteit zijn de sleutelwoorden tijdens onze advisering en begeleiding.

Doordat wij nauw samenwerken met de fabrikanten van onze producten, kunnen we u ook als het gaat om service volledig van dienst zijn.

We verzorgen allerlei trainingen en opleidingen om uw medewerkers zo efficiënt mogelijk te leren omgaan met de producten. We bieden deskundige ondersteuning op het gebied van ARBO-wetgeving, veiligheid, afvalverwerking en milieubeleid. We staan u terzijde bij het voeren van een verantwoord voorraadbeheer en kunnen zelfs uw VOS-registratie voor u verzorgen.

WICO zal ook in de toekomst met een breed en innovatief producten- en dienstenpakket de markt blijven bewerken.

De conclusie mag duidelijk zijn. Met topproducten en volledige ondersteuning helpt WICO u het maximale rendement uit uw bedrijfsvoering te halen. Neem voor nadere informatie over (één van) de hierboven globaal genoemde onderwerpen contact op met één van onze buitendienstmedewerkers of kijk verder op deze website www.wicotrainingscentrum.nl.